+40 (0)316 300 010
info@issco.ro
Menu 

      

Facebook, Twitter si Linkedin sunt cele mai cunoscute retele sociale, dar ce ziceti de Pinterest, Instagram si Foursquare? Peisajul media social evolueaza rapid, iar noi te putem ajuta sa creezi si sa pui la punct o strategie media sociala.

Milioane de oameni folosesc una dintre aceste retele sociale zilnic si prin urmare sunt multe oportunitati pentru afaceri, daca sunt explotate cu succes.

  • Branding: promovarea brand-ului, beneficierea de promotii
  • Promovarea brand-ului, mai ales cand o campanie este puternic mediatizata
  • Managementul reputatiei: care este opinia generala despre companie? Fie pozitiva, fie negativa si cum putem consolida sau reduce acele semnale
  • Grija fata de client: serviciul clienti poate folosi mediul social pentru a veni in intampinarea problemelor acestora. In cazul in care o problema importanta afecteaza clientii dumneavoastra, puteti raspandi repede mesajul prin intermediul retelelor sociale.

Va putem ajuta in crearea si setarea profilului companiei dumneavoastra pe diferite retele sociale, cat si in dezvoltarea unei strategii media.

A avea succes in mediul social nu este usor si este nevoie de multa munca: trebuie creat suficient continut in mod regulat, pentru a pastra o relatie permanenta cu partenerii si clientii dumneavoastra! Acest dialog trebuie monitorizat in timp real.