+40 (0)316 300 010
info@issco.ro
Menu 

Dezvoltare Software

ISSCO ofera consultanta software, dezvoltare de aplicatii personalizate, servicii de testare si asigurare a calitatii. Dezvoltam aplicatii business de inalta calitate care va ajuta sa cresteti eficienta operationala si sa va mentineti avantajul competitiv.

Avem experienta relevanta pe diferite platforme : MS Windows, Mac OS X , iOS , Linux
Portofoliul nostru include aplicatii pentru PC, tablete, smartphone, inginerie industriala si All In One PC.

Utilizam metode Agile pentru a dezvolta rapid aplicatii business de calitate pentru platforme tehnologice standard. Instrumentele noastre, procesele si practicile standard simplifica si automatizeaza dezvoltarea de software, crescand astfel productivitatea si calitatea. Acceleram livrarea aplicatiilor business, cu mai putine defecte, ceea ce duce la mai putina prelucrare a acestora, implicit la costuri mai mici. Avand ample competente tehnologice pe cele mai importante platforme si tehnologii, dezvoltam aplicatii software care va ofera costuri mici de implementare si utilizare.

Dezvoltarea se face in-house si oferim clientilor nostri servicii optionale de mentenanta precum Hosting, Application Service Provider sau modificari personalizate pe durata de viata a unei aplicatii.


Portfolio Items