+40 (0)316 300 010
info@issco.ro
Menu 

Reduceri de pana la 8% la asigurarea pentru vehiculele monitorizate prin GPS

Stiati ca prin implementarea unei solutii de monitorizare prin GPS va puteti scadea si costurile de asigurare pentru vehicule?
Companiile de asigurari ofera reduceri in cazul in care vehiculele au instalate un astfel de sistem si putem enumera aici cateva exemple, confirmate de catre ISSCO la data postarii acestui articol:
  • City Insurance – reducere comerciala de 5% acordata la polita facultativa CASCO
  • Generali Romania – nu se aplica fransiza procentuala la furt total pe teritoriul Romaniei, iar prima de asigurare se reduce cu 5%
  • Omniasig – valoare de discount de 8%
Daca un vehicul este furat, nu se poate preciza cat va dura pana acesta este recuperat si cati bani se pierd in total din aceasta cauza. Solutia GPS Protect este utila in acest caz, deoarece tot ceea ce aveti de facut este sa raportati autoritatilor locatia curenta a vehiculului si veti creste astfel sansele de recuperare. In plus, puteti opta pentru modulul de blocare a posibilitatii de pornire a motorului. Din motive de siguranta, sistemul nu va bloca motorului in timpul rularii vehiculului, ci doar posibilitatea de a porni motorul dupa oprirea acestuia.  Acest lucru ar putea duce la prevenirea daunelor suplimentare si orice pierdere a activelor.
Pentru mai multe detalii va asteptam pe www.gps-protect.ro sau la telefon +031 63 00 010.