+40 (0)316 300 010
info@issco.ro
Menu 

Istoric

ISS-Consult SRL (cu sediul în România – Bacău) este o companie internationala, infiintata in 2009, foarte dinamica in sectorul IT la nivel mondial. Având parteneri activi în Belgia, Marea Britanie, SUA, Egipt si India, dezvoltam produse și tehnologii inovatoare pe plan international în diferite industrii.

Începând cu anul 2009 am câștigat experiență în multiple piețe externe, fiecare dintre ele avand priorități distincte si cerințe specifice. Acest lucru ne-a ajutat să înțelegem importanta exigentelor definitorii, particularitatile fiecarui segment al pietei și sa le acordam atenția noastră personalizata.

Suntem implicati in proiecte de nearshoring, Research&Development, Quality Assurance, dezvoltare de produse software la comanda pentru parteneri din toata Europa.

Experienta si succesul nostru sunt dovedite în domenii ca: Administrare, Comunicare, CRM, Educație, Inginerie, Divertisment, Financiar, Fleet Management, Sanatate, Resurse Umane, TIC, Automatizari industriale , Logistica, Management, Marketing, R&D, Vanzari, Turism.

In anul 2013, ISS-Consult a devenit ISSCO si isi propune sa devina cel mai dinamic grup de companii orientat catre client din domeniul softului la comanda.

ISSCO a fost fondata de catre Nick Vercruyssen.

Un nou birou in Iași

Produsele, solutiile IT si tehnologiile inovative, toate coroborate cu talentul, abnegatia si efortul unei decade de experienta in domeniu au ca rezultat firesc nevoia de expansiune si dezvoltare. Totul a fost posibil datorita talentului si dedicatiei echipei ISSCO Bacau, temeinic pregatita, cu o continua dorinta de cunoastere si autodepasire.

Astfel, ca urmare a numeroaselor proiecte pe care le avem de implementat, am hotarit sa ne extindem birourile si in Iasi unde ne formam o echipa de profesionisti care sa continue misiunea, viziunea si valorile companiei asa cum au fost concepute si aplicate in echipa din Bacau.

Asadar, adresa la care putem fi vizitati in Iasi este Soseaua Nationala nr. 37, Cladirea Aria Office Center, la parter.