+40 (0)316 300 010
info@issco.ro
Menu 

ISSCO va invită să susţineţi o cauză umanitară la Swimathon Bacău

ISSCO face valuri la Swimathon! Joi, 15 iunie 2017 ora 18.00, la Bazinul Olimpic Bacău, o echipa de colegi inimoşi va înota pentru susţinerea unei cauze umanitare.

Ne-am propus să strângem fonduri pentru copiii abandonaţi din Centrul Morcoveaţă. Adăpostul de zi de noapte pentru copiii străzii „Morcoveaţă” ţine loc de casă pentru zeci de copii care au fost abandonaţi de părinţi prin pieţe, spitale sau pe străzile oraşului. Din 2010 şi până în prezent, aproximativ câte o sută de copii s-au perindat anual prin acest centru. Majoritatea dintre ei au fost ridicaţi de pe stradă, acolo unde i-au trimis părinţii la cerşit sau au fost abandonaţi de mame prin spitale, după ce acestea s-au externat. La „Morcoveaţă” ajung copii cu vârste cuprinse între 2 şi 18 ani, însă, dintre aceştia, cei mai mulţi au între 7 şi 13 ani.

Ne dorim să îi ajutăm în parcursul lor către o viaţă firească cu aspiraţii şi vise, fără grijă zilei de mâine. Primul pas în această direcţie este reprezentat de susţinerea acestei cauze la Swimathon. Va invităm să fiţi alături de copiii Centrului Morcoveaţă prin donarea unei sume de bani, alimente, îmbrăcăminte, rechizite şi jucării, toate necesare unei copilării decente.

Tot ceea ce trebuie să faceţi este să va înscrieţi ca susţinători aici:
http://fundatiacomunitarabacau.ro/swimathon/proiect/morcoveata-start-pentru-viata/

Pentru fiecare tură înotată, puteţi contribui cu o valoare de minim 1 RON.
Cu fondurile strânse, voluntarii ISSCO vor achzitiona alimente, îmbrăcăminte, rechizite şi jucării.

Împreună, putem aduce zâmbetul pe chipurile copiilor din Centrul Morcoveaţă!

Dacă doriţi mai multe informaţii sau puteţi contribui în alt mod, va rugăm să ne contactaţi:

  • telefon 0234 53 20 50
  • email: info[at]issco.ro

Vă mulţumim şi vă aşteptăm!