+40 (0)316 300 010
info@issco.ro
Menu 

ISSCO este de aCORDD

Fundaţia Comunitară Bacău vă propune să fiţi parte la un eveniment care unește oameni şi idei: Semimarathonul Bacău – editia 2015!

Semimarathon-ul de 21 de km se va desfasura duminică, 27 septembrie 2015, ora 17, pe traseul de la Statuia lui Stefan cel Mare – Hotel Decebal – Pasaj – Centrul de Afaceri CAEX (4 x 5,25 km) – retur spre Statuia lui Ștefan cel Mare cu o buclă spre Primăria Bacău.

Cauza va fi constituirea Fondului „aCORDD pentru Bacău”. CORDD este acronimul de la Comunitatea Oamenilor Responsabili pentru Dezvoltare Durabilă, iar Fondul „aCORDD pentru Bacău” are ca scop stimularea și susținerea
inițiativelor ce vizează direct orașul nostru. Prin acest fond Fundaţia Comunitară Bacău va finanța proiectele care devoltă atitudini civice, îi încurajeaza pe cei care au un comportament proactiv prin oferirea suportului financiar și organizațional de care au nevoie.

Semimarathonul nu este doar o modalitate de a alimenta Fondul „aCORDD pentru Bacău”, ci și un mijloc de a anunța lansarea Cardului Comunitar CORDD, un program prin care companii responsabile și implicate vor contribui, pe baza unui mecanism de marketing comunitar, la finanțarea ideilor băcăuanilor. Detalii pe http://fundatiacomunitarabacau.ro/programe/cordd.

Împreună mișcăm lucrurile! ISSCO este de aCORDD si va asteapta sa ne sustineti duminica, 27 septembrie 2015, ora 16:00 la Cursa Populara.